Nu producem bijuterii cu metalul clientului si nu vindem bijuterii cu aur la schimb, deoarece in productie folosim numai metale pure provenite din surse autorizate, metale pe care le aducem prin aliere la caratajele dorite. Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii & fragmente date la schimb). 
Nu prezentam pe site bijuterii neexpertizate ANPC - Directia Metale Pretioase.
Nu vindem bijuterii fara respectarea prevederilor legale referitoare la marcare.

Nu mistificam, astfel ca pozele de pe site sunt nemodificate, prezinta produse reale si sunt realizate in lumini diferite astfel incat sa fie relevante / sa surprinda cat mai bine realitatea.
Nu vindem celor care nu respecta conditiile de plata. Consideram ca plata prin virament bancar este cea mai sigura modalitate de identificare a partilor si de responsabilizare a acestora. Astfel, daca in 24 de ore de la lansarea comenzii pe site nu se efectueaza plata, integrala sau a unui avans agreat de parti, comanda se anuleaza si datele comenzii sunt sterse din baza noastra de date.  

Nu omitem sa precizam tratamentele pietrelor naturale folosite. Peste 99% dintre rubinele, safirele si smaraldele lumii cunosc diverse tratamente standard (click pe link pentru detalii), acceptate GIA (Gemological Institute of America - cea mai renumita autoritate de certificare a pietrelor naturale de calitate gema), pentru imbunatatirea culorii sau a claritatii ori a ambelor.