Pentru achizitiile efectuate online clientii beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Produsele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur.

Coletul în care veți returna produsul trebuie sa conțină: produsul, care trebuie sa fie nou, nefolosit, nepurtat si nedeteriorat in vreun fel, in integralitatea lui, insotit de documentele originale (factura si certificat de garantie / conformitate) si de toate bonusurile / obiectele ori materialele oferite cu titlu gratuit. Orice produs promotional si / sau ambalaj oferit/e cadou impreuna cu produsul achizitionat, trebuie returnat/e in aceleasi conditii descrise anterior. Nu se accepta niciun retur fara instiintarea scrisa prealabila la adresa de mail retur@cerceiaur.ro. 

Produsele realizate la comanda si cele modificate la cererea clientului, inclusiv inelele redimensionate, nu pot fi returnate pentru alte motive decat cele de neconformitate a metalului si / sau a pietrelor. 

Ca parte a politicii de retur, precizam ca:

  • toate coletele trebuie transmise prin acelasi curier folosit de noi la expediere si sa fie asigurate la valoarea integrala; coletele trimise cu alt curier nu vor fi receptionate;
  • toate costurile de transport si de asigurare a marfii returnate vor fi suportate de catre dumneavoastra;
  • nu trebuie sa aveti retineri in a returna un produs daca acesta nu corespunde asteptarilor Dvs, relaxarea ambelor parti avand prioritate.

Banii pentru produsul returnat se vireaza in contul Dvs bancar din care ati facut plata in termen de 1-3 zile lucratoare de la primirea coletului, interval in care verificam integritatea bijuteriei, metalului si pietrelor. 

O bijuterie modificata in vreun fel de orice alt bijutier pierde toate garantiile, iar politica de returnare a acesteia este anulata.
Bijuteria deteriorata urmare a utilizarii fara respectarea prevederilor de aici Instructiuni de folosire pierde toate garantiile, iar politica de returnare a acesteia este anulata.