Pentru achizitiile efectuate online clientii beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru retur. Perioada de 14 zile incepe de la data primirii produselor comandate. Pentru a receptiona un colet retur trebuie ca acesta sa fie trimis cu acelasi curier folosit de noi la expediere si sa fie asigurat la valoarea integrala. Coletele trimise cu alt curier nu vor fi receptionate.  Costurile de transport si asigurare a obiectelor returnate vor fi suportate de catre Dvs. Obiectele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur. Nu se accepta niciun retur fara solicitarea scrisa prealabila transmisa la adresa retur@cerceiaur.ro.

Pentru efectuarea unui retur trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:

  1. pe adresa retur@cerceiaur.ro trimiteti o solicitare de retur in care specificați obligatoriu: nr. comenzii online, numele pe care s-a plasat comanda, codul produsului pe care doriți sa il faceți retur și adresa de unde sa fie preluat coletul; 
  2. după analizarea solicitării Dvs, in maxim 48 de ore veți primi o confirmare ca aceasta a fost inregistrata si un awb / o calculatie a costului de transport pe care urmeaza sa-l achitati la expedierea coletului de retur
  3. ambalați produsul; coletul de retur trebuie sa conțina atat produsul (care trebuie sa fie nou, nefolosit, nepurtat si nedeteriorat in vreun fel, in integralitatea lui), insotit de toate documentele originale, cat si ambalajul original si toate bonusurile / obiectele ori materialele oferite cu titlu gratuit; orice produs promotional si / sau ambalaj oferit/e cadou impreuna cu produsul achizitionat, trebuie returnat/e in aceleasi conditii descrise anterior; va rugam sa asigurați ambalarea corecta a coletului, deoarece  nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderea sau distrugerea bijuteriei din cauza ambalarii defectuoase
  4. dupa receptionarea coletului vom verifica daca bijuteria este integra, nefolosita si nemodificata in vreun fel
Pentru o procesare rapida a returului, va rugam sa va asigurați ca ați parcurs in integralitatea lor toate etapele de mai sus. 

Odata cu trimiterea solicitarii de retur va rugam sa ne comunicati ce varianta de solutionare preferati dintre urmatoarele:

  1. inlocuire: produsul poate fi inlocuit cu unul identic sau cu un alt produs din oferta noastra; daca prețul produsului ales difera, se va returna / plati diferența de preț;
  2. restituirea prin transfer bancar a sumei platite pentru produs: daca alegeți aceasta varianta, banii pentru produsul returnat se vireaza in contul Dvs bancar din care ati facut plata in termen de de 5 zile lucrătoare de la data recepționării produsului returnat.

Bijuteriile din categoria produselor personalizate nu pot fi returnate pentru alte motive decat cele de neconformitate a metalului si / sau a pietrelor. Acestea includ: bijuteriile realizate la comandă, bijuteriile proiectate conform specificațiilor clientului, verighetele la comandă, produsele gravate sau alte produse care nu sunt disponibile in stoc. 

O bijuterie modificata in vreun fel de catre un bijutier neautorizat de noi pierde toate garantiile, iar posibilitatea de returnare a acesteia este anulata.

Bijuteria deteriorata urmare a utilizarii fara respectarea prevederilor de aici Instructiuni de folosire pierde toate garantiile, iar politica de returnare a acesteia este anulata. 

Daca aveți intrebari, va rugam sa ne contactați pe e-mail la adresa retur@cerceiaur.ro sau telefonic la numărul 0732/10.87.80.