Comanda este livrata gratuit la usa Dvs in termen de 2 zile de la data efectuarii platii, prin servicul Prioripost / Ultrapost al Postei Romane. Va rugam sa va asigurati ca ati introdus corect si complet adresa de livrare. Daca aveti un interval orar preferat de preluare a coletului de la curier, trebuie sa ne precizati acest lucru inainte de expedierea coletului. In cazul in care coletul nu ajunge la Dvs din cauza ca nu ati furnizat adresa corecta si completa, vom retine costurile transportului initial.

Plata se face exclusiv prin virament bancar. Cand faceti plata va rugam sa precizati numarul comenzii (pe care l-ati primit cand ati plasat comanda) sau codul produsului (trecut in pagina de prezentare a acestuia). Va rugam sa ne contactati dupa ce efectuati plata pentru a expedia coletul cat mai repede.

Daca in termen de 1 zi de la plasarea comenzii nu efectuati plata, comanda este ignorata si datele Dvs sunt sterse din baza noastra de date. 

Mobil & whatsapp: 0732/10.87.80 - pentru orice intrebari, nelamuriri, informatii suplimentare legate de procesul de achizitie.