Livrarea produselor se face prin curier, numai dupa confirmarea si validarea tuturor detaliilor comenzii: identitatea cumparatorului, produs, pret, modalitate de plata, termen si modalitate de livrare, adresa completa si corecta de livrare, orice alte detalii legate de comanda. Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare pana la ora 13, expedierea se face in aceeasi zi; comenzile plasate dupa ora 13 se vor expedia in urmatoarea zi lucratoare; comenzile plasate in zilele nelucratoare se expediaza in prima zi lucratoare. De regula, produsele ajung in 24-48 de ore de la expediere. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor survenite din vina firmei de curierat ori din cauze fortuite. 

In cazul in care produsul este livrat de un reprezentant al Societatii, destinatarul are obligatia de a se legitima pentru identificare. In caz contrar, coletul nu se deschide si nu se preda. In cazul in care se agreeaza vizualizarea produsului inaintea platii integrale, acest lucru este posibil numai cu plata prin virament bancar a unui avans de 50% din valoarea produsului astfel incat sa existe inregistrata oficial identitatea potentialului cumparator (care se va legitima in cadrul intalnirii). In cazul in care produsul nu se cumpara, avansul de 50% este restituit in 24 de ore. 

Produsele nu se livreaza daca in termen de 1 zi de la plasarea comenzii pe site nu se efectueaza plata si nu ni se transmite dovada platii. In acest caz comanda se anuleaza si toate documentele transmise de catre noi pretinsului cumparator in vederea efectuarii platii sunt considerate nule, fara nicio notificare prealabila.

Nu onoram comenzile plasate pe site de catre persoane care ne furnizeaza informatii neadevarate. Aceste comenzi si orice document emis de catre noi in vederea efectuarii platii de catre pretinsul cumparator sunt considerate nule imediat ce depistam situatia, fara nicio notificare prealabila. 

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile plasate pe site de catre persoane care - conform informatiilor publicate pe internet - s-au aflat / se afla in relatie profesionala ori personala cu firme concurente ori reprezentanti ai acestora.  

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele:

  • virament bancar, pe baza facturii pe care o veti primi pe adresa de e-mail dupa ce lansati comanda pe site; plata se poate face 50% prin virament bancar si 50% in sistem ramburs numai de catre clientii care nu sunt la prima cumparatura efectuata de la noi; va rugam sa ne contactati dupa ce efectuati plata pentru a expedia coletul cat mai repede. 

Factura se intocmeste doar daca furnizati urmatoarele date: nume si prenume, adresa completa de livrare, numar de telefon si adresa de email. Daca nu furnizati datele necesare, comanda va fi ignorata si stearsa din baza noastra de date. In cazul in care in termen de 1 zi de la plasarea comenzii / primirii facturii nu efectuati plata, nu confirmati comanda, nu completati adresa corecta si completa ori va razganditi, comanda este ignorata si toate datele Dvs sunt sterse din baza noastra de date. 

Produsele realizate la comanda si cele personalizate se platesc integral in avans prin transfer bancar, indiferent de valoarea lor. Aceste bijuterii nu se pot returna conform legislatiei comertului online, dar se pot returna pentru date tehnice necorespunzatoare: felul si puritatea metalului, felul si greutatea pietrelor folosite, executie defectuoasa care - dovedit - a dus la deteriorarea bijuteriei.

Mobil & whatsapp: 0732/10.87.80 - pentru orice intrebari, nelamuriri, informatii suplimentare legate de procesul de achizitie.