Comenzile sunt expediate de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si joi, astfel: marti se expediaza comenzile a caror dovada de plata a fost primita pana luni seara, iar joi se expediaza comenzile a caror dovada de plata a fost primita pana miercuri seara.

Comanda este livrata gratuit la usa Dvs in termen de 1 - 2 zile de la data expedierii, printr-un serviciu de curierat. Va rugam sa va asigurati ca ati introdus corect si complet adresa de livrare. Daca aveti un interval orar preferat de preluare a coletului de la curier, trebuie sa ne precizati acest lucru inainte de expedierea coletului. In cazul in care coletul nu ajunge la Dvs din cauza ca nu ati furnizat adresa corecta si completa, sunteti raspunzatori pentru costurile transportului initial.

Plata se face exclusiv prin virament bancar. Consideram ca plata prin virament bancar este cea mai sigura modalitate de identificare a partilor si de responsabilizare a acestora. La plasarea comenzii vor aparea automat datele necesare pentru efectuarea platii (contul bancar si numarul de comanda). Cand faceti plata va rugam sa precizati numarul comenzii sau codul produsului (trecut in pagina de prezentare a acestuia). Daca in termen de 1 zi lucratoare de la plasarea comenzii nu avem dovada efectuarii platii, comanda este ignorata si datele Dvs sunt sterse din baza noastra de date.

Mobil & whatsapp: 0732/10.87.80 - pentru orice intrebari, nelamuriri, informatii suplimentare legate de procesul de achizitie.