Livrarea produselor se face prin curier, numai dupa confirmarea si validarea tuturor detaliilor comenzii: identitatea cumparatorului, produs, pret, modalitate de plata, termen si modalitate de livrare, adresa completa si corecta de livrare, orice alte detalii legate de comanda. Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare pana la ora 13, expedierea se face in aceeasi zi; comenzile plasate dupa ora 13 se vor expedia in urmatoarea zi lucratoare; comenzile plasate in zilele nelucratoare se expediaza in prima zi lucratoare. De regula, produsele ajung in 24-48 de ore de la expediere. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor survenite din vina firmei de curierat ori din cauze fortuite. 

In cazul in care produsul este livrat de un reprezentant al Societatii, destinatarul are obligatia de a se legitima pentru identificare. In caz contrar, coletul nu se deschide si nu se preda. In cazul in care se agreeaza vizualizarea produsului inaintea platii integrale, acest lucru este posibil numai cu plata prin virament bancar a unui avans de 50% din valoarea produsului astfel incat sa existe inregistrata oficial identitatea potentialului cumparator (care se va legitima in cadrul intalnirii). In cazul in care produsul nu se cumpara, avansul de 50% este restituit in 24 de ore. 

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele:

  • virament bancar, pe baza Facturii Proforma pe care o veti primi pe adresa de e-mail dupa ce lansati comanda pe site; va rugam sa ne contactati dupa ce efectuati plata pentru a expedia coletul cat mai rapid. Factura Proforma se intocmeste doar daca furnizati urmatoarele date: nume si prenume, adresa completa de livrare (inclusiv judetul), numar de telefon si adresa de email. Daca nu furnizati datele necesare intocmirii Facturii Proforma, comanda va fi ignorata si stearsa din baza noastra de date. In cazul in care in termen de 3 zile de la plasarea comenzii / primirii facturii proforma nu efectuati plata, nu confirmati comanda, nu completati adresa corecta si completa ori va razganditi, comanda este ignorata si toate datele Dvs sunt sterse din baza noastra de date. 

Produsele realizate la comanda si cele modificate la cererea clientului, inclusiv inelele redimensionate, se platesc integral in avans prin transfer bancar, indiferent de valoarea lor. Aceste bijuterii nu se pot returna conform legislatiei comertului online, dar se pot returna pentru date tehnice necorespunzatoare: felul si puritatea metalului, felul si greutatea pietrelor folosite, executie defectuoasa care - dovedit - a dus la deteriorarea bijuteriei.

Mobil & whatsapp: 0732/10.87.80 - pentru orice intrebari, nelamuriri, informatii suplimentare legate de procesul de achizitie.