Cerceiaur.ro ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, prin care garanteaza conformitatea si calitatea acestora. Certificatul de garantie este conform cerintelor legale in vigoare pentru comercializarea bijuteriilor din metale pretioase. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG 21/1992 actualizate. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Certificatul de Garantie contine: conditiile de garantie si instructiunile de folosire si ingrijire; numele, codul si greutatea bijuteriei, categoria metalului pretios, data achizitionarii, termenul de garantie. Pentru modelele cu pietre naturale pretioase si semipretioase se specifica tipul si greutatea lor. 

Garantia legala este de 24 de luni de la data receptionarii bijuteriei achizitionate si acopera neconformitatile (dupa caz, demonstrabile prin expertiza) care se presupune ca au existat inca din momentul livrarii si care au devenit evidente pe parcursul a doi ani. 

Garantia comerciala privind defectele de fabricatie este de 3 luni de la data achizitiei. Garantia pentru tintuirea pietrelor este de 30 de zile. Garantia pentru defecte de fabricatie se acorda doar cand bijuteria a fost folosita in parametrii si conditiile normale de exploatare, cu respectarea instructiunilor de folosire. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul "Certificatului de garanție", a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Reparatiile pentru produsele aflate in garantie vor fi efectuate în mod gratuit in termen de 15 zile, in conditiile art. 11(4) din legea 449/2003, daca se confirma faptul ca defectul nu este imputabil consumatorului. 

O bijuterie modificata in vreun fel de orice alt bijutier pierde toate garantiile.

Bijuteria deteriorata urmare a utilizarii fara respectarea prevederilor de aici Instructiuni de folosire pierde toate garantiile. Loviturile accidentale, zgarieturile, utilizarea necorespunzatoare nu sunt acoperite de catre garantia noastra. 

Garantia nu acopera deteriorarile produse de uzura normala.