Toate bijuteriile expuse sunt expertizate ANPC - Directia metale pretioase - si sunt vandute cu respectarea prevederilor legale referitoare la marcare.

Pentru fiecare bijuterie vanduta emitem "Factura" si "Certificat de garantie".  Pentru cine doreste oferim contra - cost si certificare ANPC.

Suntem axati pe productia de cercei, dar abordam toate tipurile de bijuterii. In procesul de productie folosim metale pure achizitionate de la persoane juridice autorizate. In ceea ce priveste pietrele pe care le tintuim: diamantele sunt conflict - free, achizitionate legal de la unul dintre cei mai vechi membri ai bursei de diamante din Israel; pietrele pretioase si semipretioase sunt importate si verificate de catre noi inainte de a fi tintuite. Cu exceptia alexandritelor rusesti, care sunt imitatii perfecte ale pietrelor naturale si care provin din Ucraina, folosim numai pietre naturale pretioase si semipretioase. 

La cerere, putem realiza bijuterii custom exclusiv cu pietrele pe care le vindem noi si cu metalul nostru pretios. Pretul de manopera este dat de gradul de dificultate, iar pretul final este dat de materiile prime folosite si de manopera.

Datele noastre le gasiti la sfarsitul paginii Termeni și condiții.

Pentru sugestii, reclamatii sau informatii suplimentare despre produse ne puteti scrie aici Contact.